شهید عابدین عباسی دوم اردیبهشت 1333 در شهرستان مرزی قصرشیرین پا به عرصه وجود نهاد. دوران کودکی عابدین با بازی های کودکانه در کنار پدر و مادرش گذشت. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در رشته منابع طبیعی در شهر زادگاهش گذراند.
عابدين در دوره نوجوانی و جوانی علاقه زيادی به مطالعه و ورزش بوكس داشت. او از دوران دبيرستان به دليل ارتباط با معلم رياضي خود كه فردی آگاه و آشنا به مسايل اجتماعی و سياسی بود كم كم نسبت به محيط پيرامون خود آگاهي بيشتري كسب كرد و به صحنه فعاليت هاي انقلابی كشيده شد و مبارزه خود را با رژيم پهلوی آغاز كرد. در این راه چندبار توسط ساواک دستگیر و مورد شکنجه قرار گرفت.
*تشکیل کمیته انقلاب اسلامی
پس از پيروزي انقلاب اسلامي عابدين به كمك دوستان و افراد انقلابی شهر، كميته هاي انقلاب اسلامی شهر قصر شيرين را تشكيل دادند و به پاسداري از نهضت اسلامي پرداختند. هنگامي كه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شكل گرفت، او به صورت افتخاري با سپاه پاسداران قصر شيرين همكاري كرد و مسئوليت برقراري امنيت مرزي در شهر خسروي نيز به او سپرده شد. پس از مدتي به دليل سابقه استخدام و فعاليت در اداره كشاورزي قصر شيرين، به عنوان مسئول اداره كشاورزي خسروی منصوب گشت.
در سال هاي 1358 و 1359 درگيري هايی در نقاط مرزي آغاز شده بود و عابدين به صورت مستمر در اين درگيري ها كه منجر به زد و خورد مي شد نيز شركت داشت باتوجه به اینکه تعداد زيادي از ايرانيان از كشور عراق اخراج شدند. براي رسيدگي به وضع آنها، عابدين به عنوان سرپرست امور رانده شدگان كه از راه مرز خسروي وارد كشور مي شدند، منصوب گشت.
* برخورد با مین ضد تانک
روز 21 فروردين ماه سال 1359 تعدادي خبرنگار از روزنامه اطلاعات براي تهيه گزارش درباره درگيري هاي مرزي به خسروي وارد شدند. شهید آنها را به صورت ميهمان به خانه خويش برد. خبرنگاران دوروز مهمان عابدین بودند و براي تهيه آخرين گزارش هاي خود با بالگرد به پرواز در آمدند و عابدين همراه فرمانده سپاه پاسداران با خودرو آهو استيشن درحاليكه آذوقه و مهمات به همراه داشتند عازم منطقه شدند. مأموريت آنها به خوبي انجام شد و آنها به سمت شهر خسروي بازگشتند اما در مسير برگشت خودروي آنها به مين ضد تانك برخورد كرد و انفجاري مهيب خودرو و سرنشينان آن را در ميان خود گرفت. فرمانده سپاه پاسداران به شدت مجروح گشت و عابدين در همان انفجار به شهادت رسید.
شهيد عابدين عباسي پس از يك عمر مبارزه و فعاليت انقلابي در تلاش و جهاد با دشمن به شهادت رسيد. روز تشييع پيكر شهيد عابدين عباسي، شهر قصر شيرين يكپارچه سوز و اشك بود. جمعيت بي شماري پيكر آن شهيد را مشايعت مي كرد و با حضور فرماندهان و مسئولين شهر مراسم تدفين انجام و پيكر پاك این شهید والامقام در قصر شيرين به آغوش خاك سپرده شد. اما نام و ياد او همواره در شهر قصر شيرين و تاريخ جهاد و مقاومت ملت ايران باقي ماند.