به گزارش روابط عمومی صندوق قرض الحسنه شاهد، دکتر اسلام کریمی مدیر عامل صندوق قرض الحسنه شاهد در ابتدای این جلسه گفت: شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا ما را بر آن داشت که بر ارائه خدمات جدید برای جامعه ایثارگری متمرکزتر شویم. لذا سیستم استعلام وضعیت اخذ وام از طریق وب سایت و ارسال پیامک برای اعضا صندوق، به منظور جلوگیری از مراجعه حضوری ایثارگران به شعب صندوق در دفاتر استانی و شهرستان ها راه اندازی شده است.
وی در ادامه افزود: این سامانه با ارسال کد ملی از طرف فرد عضو صندوق، اطلاعات کاملی درباره ی وضعیت وام، نوبت وام یا زمان مراجعه حضوری برای گرفتن وام را ارائه می دهد. راه اندازی سامانه در راستای تحقق منویات حجت الاسلام و المسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ارائه خدمات با کیفیت بهتر به جامعه ایثارگران صورت گرفته است. اسلام کریمی با اشاره به شروع فعالیت صندوق قرض الحسنه شاهد از سال ۷۲ گفت: ایثارگرانی که حقوق بگیر بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند، شرایط عضویت در صندوق قرض الحسنه شاهد را پیدا می کنند.
کریمی به تفاوت کیفیت خدمات صندوق قرض الحسنه شاهد نسبت به صندوق های قرض الحسنه که زیر نظر بانک مرکزی در سطح کشور فعالیت دارند اشاره کرد و گفت: همکاران ما در نزدیک ترین مکان به جامعه ایثارگری هستند، نمایندگی های این صندوق در هر شهرستان و منطقه ای که بنیاد شهید فعالیت داشته باشد، در ساختمان بنیاد شهید درخدمت خانواده ی شهدا هستند. در حال حاضر مبلغ وام طبق تایید بانک مرکزی 20 میلیون تومان و باز پرداخت 3 ساله و ۴ درصد کارمزد و بیمه عمر است.
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه شاهد اظهار کرد: پرداختی وام ما به خانواده های شاهد و ایثارگر بر اساس یک سوم اعضا در هر سال است و طبق آخرین مجمع در خرداد 98 باید 1400 میلیارد تومان به ایثارگران وام میدادیم. علاوه بر این با توجه به وقوع سیل در چندین استان در سال گذشته، با تدبیر ستاد بحران بنیاد و مصوبه هیئت مدیره صندوق حدود 14 میلیارد تومان وام در کمترین زمان ممکن به جامعه ایثارگران ارائه شد. سال گذشته 1700 میلیارد تومان پرداختی ما به جامعه ایثارگری بوده است و با اطمینان اعلام می کنم بر اساس اساسنامه و نظارت بانک مرکزی هیچ استفاده ای از پول خانواده شاهد و ایثارگر برای پرسنل انجام نشده است.
وی درباره ی ترکیب اعضای صندوق قرض الحسنه شاهد گفت: از 452 هزار نفر ایثارگر عضو صندوق که شامل والدین معظم شهدا، جانبازان، خانواده جانبازان، آزادگان، همسران شهدا و فرزندان شهدا هستند، 350 هزار نفر عضویت فعال دارند و می توانند وام بگیرند. جامعه مورد هدف ما والدین معظم شهدا هستند و ما هر راهکاری که خدمات بهتری به این عزیزان ارائه دهد را انجام می دهیم و تمام تلاشمان برای جلب رضایت این عزیزان است. برای بهبود روند کار و افزایش سطح علمی همکاران در راستای ارائه خدمات مطلوبتر ، مرکز آموزشی را به صورت وبینار در صندوق راه اندازی کردیم.
وی درباره فعالیت های فرهنگی صندوق قرض الحسنه شاهد افزود: نشریه ی طلوع حسنه شاهد از مرداد ماه ۹۸، هرماه با هدف ارائه گزارش از عملکرد صندوق و برنامه های علمی و فرهنگی در حوزه های مختلف با مشارکت همکاران و خانواده هایشان منتشر می شود. این نشریه به تعداد محدود به صورت فیزیکی و به صورت مجازی در سایت صندوق و کانال های ارتباطی موجود در اختیار عموم قرار می گیرد. همکاران ما در فروردین ماه بیش از 65 میلیون تومان از حقوقشان را برای مقابله با کرونا به حساب وزارت بهداشت واریز کردند. هم چنین در ماه مبارک رمضان با دستور مقام معظم رهبری درراستای کمک مومنانه، با پیشنهاد صندوق مبلغ 1 میلیارد تومان به 2000 نفر از جانبازان، به صورت اقلام مورد نیاز اختصاص یافت که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران توزیع شد.
درادامه این جلسه محمود تبریزی، مدیر کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و رئیس هیئت مدیره ، سید محمد مهدی موسوی، مدیر کل امور مالی و ذیحساب بنیاد شهید و عضو هیئت مدیره وخانم سارا کشفی حقوقدان و عضو هیئت مدیره از زحمات همکاران در صندوق قرض الحسنه شاهد در راستای خدمت به جامعه ایثارگری تقدیر و تشکر کردند.
اعضای صندوق می توانند جهت استفاده از سامانه پیامکی وضعیت اخذ وام صندوق قرض الحسنه شاهد کد ملی خود را به شماره پیامک ۳۰۰۰۷۹۲۸۰ ارسال نمایند.